25 Aralık 2012 Salı

karışık

uzun zamandır yazamadım önce internette bir sorun vardı sonrada benim hayatımda sorunlar ama benim mutlu olmam için tek bir neden yetiyor EGE oğlum öyle içten öyle duygu dolu bir çocuk ki beni çok iyi anlıyor yüzümü güldürmek için 3 yaşında bile yaptıkları bana yetiyor umarım hep mutlu oluruz fikir ayrılıklarımız olacak tabiii ki ama orta yolu buluruz inşallah içim öyle karışık ki yapmak istediklerim ve hayatın bana sadece izin verdikleri..bebeğim içimdeki tek aydınlık yer olduğun için şükürler olsun Rabbime.

5 yorum:

  1. 3 yaşındayken seni anlayıp yüzünü güldürmeye çalışıyor, kim bilir ileride neler yapacak. En yakın arkadaşın olacak ki şimdiden olmuş bile:) İnşallah canım hayatındaki sorunları da en kısa zamanda çözersin;)
    Bu arada sen hediyeleşmeyi tek taraflı dşünmüşsün ama oğlumun adaşına hediyesi de hazır, en kısa zamanda mailime adresini bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  2. hepimizin çocukları yüzlerimizi güldürür inşallah iyi dileklerin için sağol

    YanıtlaSil
  3. Her sorun kendiliğinden yolunubulur. Allah saglık versin yeter:)sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. Sarılasım geldi egeye şimdi:) canım benim hepimiz hayatın bize verdikleriyle yaşıyoruz, yetinmeye çalışıyoruz. sahip olduklarımızla mutlu olmaya çalışıyoruz, inşallah sorunlar çözülür canım arkadaşım ...

    YanıtlaSil
  5. ben uzun zamandır bloğuma girmiyordum şimdi okudum sorunlar çözüldü sağol canım

    YanıtlaSil