4 Eylül 2013 Çarşamba

yağmur ve kurabiyeler (tarif EBRUSHKA'dan)

dışarda yağmur var egeyle arabayla gezdik biraz. oğlum da benim gibi yağmuru çok seviyor eve gelince egeyi uyutunca ben oğluma söz verdiğim kurabiyeyi yaptım çok lezzetli olmuş tarif için EBRUSHKA ya gitmenizi tavsiye ederim
 
tavsiye ederim çok lezzetli
ben ebrudan farklı olarak kurabiyelerin bir kısmının içine antepfıstığı doldurdum

9 yorum:

  1. Bu ne hız yahu hay MAŞALLAH :) Şaka bi yana çok memnun oldum tarifimi denediğine ve beğendiğine. Sonucu paylaşman da ayrı güzel olmuş yeni tariflerde buluşalımmmmmm :) öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. buluşalım canım tarif çok güzel bazı kurabiyeler ağır oluyor bu hafif ve lezzetli bir de bir şey itiraf edeyim ben becel yerine tereyağ koydum ama kokusu yine de harika oldu tarçın kokusuna bayılırım zaten

      Sil
  2. Yorum denetlemeyiistemiyorsa blogger dan Ayarlar › Yayınlar ve yorumlar kısmına giriyorsun, kelime doğrulama kısmını "hayır" olarak işaretliyorsun. O kadar yani :) kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler sağol canım oldu sanırım

      Sil
  3. Ellerine sağlık çok hoş görünüyor canım:)

    YanıtlaSil
  4. Bu arada niye seni takip edemiyoruz.yeni yazdığın postlardan haberdar olamıyoruz.eğer bilmiyorsan Google dan yaz bayağı ayrıntılı gösteriyorlar.bende herşeyi Google dan yaptım kimse yardım etmedi bana.dene bakalım.

    YanıtlaSil
  5. verdiğin bilgiler için de çok teşekkürler canım ben de bu bilgilere ulaşmaya çalışıyordum

    YanıtlaSil